Kostnadseffektiv marknadsföring för nystartade företag

Få hjälp med kostnadseffektiv marknadsföring

Har du ett nystartat företag och behöver hjälp med marknadsföringen? Vill du ta fram en logotyp till företaget, få marknadsföringsmaterial eller kanske texter till hemsidan? I så fall är Frilansa.nu rätt ställe för dig.

Som egen företagare är onlinemarknadsföring det mest kostnadseffektiva sättet att använda sig av för marknadsföring på nätet. Behöver du hjälp med att hitta rätt person för arbetet och att endast betala för det arbete som utförs? Då kan vi hjälpa dig. Hos oss hittar du allt från studenter till fullfjädrade reklambyråer, vilket gör att inget projekt är för stort eller för litet. Du kan enkelt hitta och välja fritt bland de frilansare som vi har online, och den du väljer får betalt först när arbetet är slutfört och klart. Oavsett om du vill skapa en hemsida till företaget eller om du endast vill ha ett par texter kan du vara säker på att alltid få det du vill ha till din marknadsföring.

Egentligen finns det inga gränser för vad för slags jobb man kan få utfört över internet för att marknadsföra sig, men några av de mest vanliga jobben är:

• Logodesign

• Webbdesign

• Copywriting

• Översättning

Spara filter
×