Arbeta hemifrån med digital marknadsföring - Jobba online

Arbeta Hemifrån via Frilansa.nu

FRILANSA: ARBETA HEMMA

Vill du frilansa inom reklam och marknadsföring? Drömmer du om att kunna arbeta hemifrån, eller är du ute efter ett jobb online? Då är Frilansa.nu något för dig!

Frilansa.nu togs fram av Catrin Grönvall, en frilansare som ville skapa den bästa mötesplatsen för arbetsgivare på internet och frilansare som vill arbeta hemma. På Frilansa.nu hittar du jobb online genom att kostnadsfritt skapa ett konto där du beskriver dina kompetenser och vilka typer av digital marknadsföring du är ute efter. Du ser också annonser från arbetsgivare där det framgår vilket typ av online jobb de behöver hjälp med.

Ni kan sedan använda hemsidan som er plattform för kommunikation under det att du arbetar hemifrån online. Betalningen för marknadsföringen har ni kommit överens om från början och du får betalt så fort jobbet är slutfört. Du slipper därmed krångel med fakturor och behöver inte vänta på pengarna.

Egentligen finns det ingen gräns på vad man kan få utfört på internet, man kan till exempel arbeta extra hemifrån med webbdesign som frilansare. Andra vanliga jobb vi förmedlar är:

 

• Logodesign

• Webbdesign

• Copywriting

• Översättning

Spara filter
×